Toimitusehdot

Keramiikkastudio Pii-Pot verkkokaupan toimitusehdot 

Kauppa ja ostaminen

Keramiikkastudio Pii-Pot Ky FI0852389-3, Tervarannantie 18, FI71730 Kinnulanlahti, +358400175090, markku.piippo@pii-pot.fi
Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille tai yrityksille. Tuotteiden hinnat ovat arvonlisäverollisia (ALV 24%) hintoja. Oikeudet toimituskulujen muutoksiin pidätetään.

Tilaus ja maksaminen

Voit tilata tuotteitamme kotisivujemme Kauppa-osiossa siirtämällä tuote ostoskoriin ja täyttämällä ja lähettämällä yhteydenottolomake ohjeiden mukaan. Samalla voit liittää mukaan myös mahdollisia lisäkysymyksiä tilaamistasi tai muista tuotteistamme. Tilaukset käsitellään mahdollisimman pian ja paluupostissa saat tilinumeron ja kokonaissumman rahtikuluineen. Laskun maksettuasi tuotteet lähetetään mahdollisimman pian. Lähetyspäivämäärä ja tilauksen seurantatiedot ilmoitetaan tilaajalle. Kaikkia asiakastietoja käsitellään luottamuksellisesti ja tilauksen yhteydessä annettuja yhteystietoja käytetään ainoastaan tilauksen toimitukseen.

Rahti- ja toimituskulut

Tilaukset toimitetaan postipakettina tai Matkahuollon bussipakettina. Tilaukseen lisätään kulloinkin voimassa olevat postikulut tai Matkahuollon rahtikulut. Tilaukseen lisätään myös toimituskuluina 7,00 €/lähetys. Tilaukset toimitetaan aina erilliskäsiteltynä särkymisvaaran vuoksi.

Toimitusaika ja tuotteen palautus

Toimitusaika on normaalisti 1 viikko tilauksen maksamisesta. Poikkeustapauksissa ja esimerkiksi jos tuote on tilapäisesti loppunut, toimitusaika sovitaan erikseen. Emme vastaa rahdin toimittajien, Postin ja Matkahuollon aiheuttamista viiveistä.

Tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen palautusoikeus ja tilaajalla tilauksensa peruuttamisoikeus 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta.

Tilauksen peruutusilmoituksessa sähköpostitse: markku.piippo@pii-pot.fi, tekstiviestinä tai soittamalla numeroon +358400175090 ilmoitetaan yhteystiedot tilinumeroineen, tilauspäivä ja tilattu tuote. Tuote tulee palauttaa postitse tai Matkahuollon kautta 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksesta alkuperäisessä kunnossa, alkuperäisessä pakkauksessaan ja käyttämättömänä. Palautuskustannuksista vastaa asiakas.  Käytettyä tuotetta ei voi palauttaa. Palautusosoitteet ovat ”Kauppa ja ostaminen” osiossa.

 Ongelmatilanteiden selvittäminen

Kuljetuksessa kadonneesta tai vioittuneesta tuotteesta tulee ilmoittaa mahdollisimman pian, viimeistään 14 päivän kuluessa ilmoittamastamme lähetyspäivämäärästä sähköpostilla, tekstiviestillä tai soittamalla em. yhteystietoihin. Emme vastaa asiallisesti pakattujen tuotteiden rikkoontumisesta tai katoamisesta rahdin toimittajien virheiden takia. Niistä on tehtävä viipymättä ilmoitus rahdin toimittajalle

Kauppias

 

Keramiikkastudio Pii-Pot Ky
Tervarannantie 18
FI71730 Kinnulanlahti

Markku Piippo
+358400175090
markku.piippo@pii-pot.fi
LY:    FI0852389-3

ALV: FI08523893